WONEN EN INTERIEUR

TOTAALINRICHTING

Wat een houten trap plaatsen kost? Prijs-kwaliteitsverhouding is het stokpaardje van trappenmaker Smet. Wij bieden u houten trappen in kwalitatieve duurzame materialen en garanderen u een veilig design en afgemeten plaatsing. Perfect in uw leefruimtes ingepast tegen zachte prijzen. Een nieuwe houten trap maken komt bij ons zelfs vaak goedkoper uit dan een oude trap renoveren. Twijfelt u nog? Spring gerust binnen in onze toonzaal. Onze medewerkers tonen u graag de laatste nieuwe trends. En lichten onze tarieven toe.

Prijzen trappen

De prijzen van trappen kunnen behoorlijk uiteen lopen. Zeker als u uw trap op maat wilt laten maken, zit daar een prijskaartje aan verbonden. Ook het materiaal en de vorm van de trap hebben een sterke invloed op de kostprijs van de trap.

Wanneer u een trap op maat wilt laten maken is een vurenhouten trap vaak de goedkoopste optie. Voor zo’n € 1.800 kan dit gerealiseerd worden. Wanneer u kiest voor een standaardtrap zult u over het algemeen een stuk goedkoper uit zijn. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van het soort trap, het materiaal en de stijl van de trap.

Ook is het het overwegen waard om de bestaande trap, als deze in redelijke staat verkeerd, op te knappen. Dit scheelt aanzienlijk in prijs en het resultaat is op het oog vaak net zo bevredigend als het plaatsen van een nieuwe trap.

Wanneer uw oude trap in een dergelijk slechte staat is dat deze vervangen moet worden, of wilt u een totaal andere stijl trap, is het verstandig om goed te overwegen welke stijl het beste in uw woning past.

U kunt echter heel wat voordeel doen door het vergelijken van offertes van trappen. Zo haalt u er zelf de goedkoopste trappenleverancier uit!