WONEN EN INTERIEUR

TOTAALINRICHTING

By - admin

Buitenruimte-ideeën

Hoe groot is uw buitenruimte? Als u in het midden van de stad woont, hebt u misschien een klein terras of een smalle strook tuin. Als bewoner van een appartement hebt u misschien niet meer dan een kleine veranda of balkon. Als u aan de kust woont, heeft u misschien een prachtig uitzicht vanaf uw kleine terras.

Kleine buitenruimtes bieden tal van grote mogelijkheden. Een meer beperkte buitenruimte kunt u te distilleren tot wat je wilt uit uw ruimte en zal bepalen hoe je plan en het type van meubilair dat u nodig hebt.

Buitenruimte-ideeën

Surf City 3-Delige Bancs en teak
Hier is alles wat u moet weten over kleine buitenruimtes, hoe ze te regelen, en ideeën voor het maken van hen elk beetje zo indrukwekkend als een groot terras of tuin.

Soorten ruimtes die u kunt maken in kleine buitenruimtes
Hoe bent u van plan uw buitenruimte te gebruiken? Bent u op zoek naar een functionele speelruimte voor uw kleintjes? Wilt u een oase van ontspanning? Ben je een tuinier pur sang en op zoek naar een samenhangende plek om al je groene dromen waar te maken? Misschien wilt u gewoon een kleine eethoek om samen te komen met familie of een paar vrienden.

Beschouw uw buitenruimte als een uitbreiding van de vierkante meters van uw huis. Zelfs een ruimte van 8 x 8 voet geeft u genoeg ruimte om iets spectaculairs te ontwerpen. Welk doel u ook nastreeft, hier zijn enkele goede vuistregels om mee te beginnen bij de planning:

Kies stukken met een dubbele functie – Kleinere ruimtes vragen om meubilair dat een dubbele functie kan vervullen. Zet een bankje neer als zitmeubel dat ook opbergruimte biedt voor het speelgoed van de kinderen. Als u buiten wilt eten, zet dan een klein buffet in de hoek om het eten op te serveren en gebruik het om planten op te potten en buitenspullen in op te bergen als u er niet eet. Ottomans zijn een geweldig veelzijdig stuk. Niet alleen kunt u er uw voeten op leggen, maar ze kunnen ook dienen als extra zitplaats en bieden (afhankelijk van de voetenbank die u kiest) ook opbergruimte. Een bijzettafel kan de plaats innemen van een salontafel en gemakkelijk aan de kant worden gezet als u hem niet in de weg wilt zetten.

Rockport Club Salontafel & 18″ Bijzettafel

Denk verticaal – Uw ruimte is misschien horizontaal beperkt, maar wanhoop niet! Die muurruimte aan uw huis of hekwerk biedt ook een kans om creatief te worden. Voeg plantenbakken met hoge grassen of sierbomen toe om uw ruimte gezellig te maken en ook een beetje privacy toe te voegen. Wil je die kruidentuin waar je altijd al van droomde? Koop dan verticale plantenbakken of bloembakken en bevestig ze aan een muur of schutting.
Bouw vanaf de grond – Kijk bij het plannen van uw buitenruimte eens naar de grond. Heeft u een modderige plek in uw gras? Heeft dat terras betere tijden gekend? Krijg je last van een betonnen patio? Vergeet niet de impact van het bijwerken van de grond of vloer onder je. Een laagje verf, sjabloneren, of een sealer kan een grote impact hebben op een effen grijze betonplaat. Het inzaaien van een zompige plek in de tuin of het toevoegen van grind en bestrating kan het onderhoud en de modder verminderen. Een goede reiniging en verzegeling kan alles wat je nodig hebt om uw terras planken op te frissen.
Omarm de randen – Terwijl een grotere ruimte u de mogelijkheid biedt om weg te gaan van de omtrek van uw terras of patio, biedt een kleinere ruimte de mogelijkheid om het meubilair rond de randen te houden. Het toevoegen van een bank tegen een muur, bijvoorbeeld, bevordert beter voetverkeer in uw kleine buitenruimte en geeft u meer werkruimte. Als u buiten wilt dineren, kunt u zelfs dineren in barstijl creëren door een lange rechthoekige tafel tegen een muur of schutting te plaatsen met stoelen op counter- of barhoogte.

Meubelopstellingen voor kleine buitenruimtes

Leefruimte buiten. Er gaat niets boven het omtoveren van uw patio, terras of kleine tuin in een leefruimte buiten. Zelfs een beperkte ruimte kan worden omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplaats.

Zet op je kleine terras opbergbanken. Leg er kussens en kussens op. Zet een salontafel of twee kleine voetenbankjes in het midden.
Plaats een loveseat of bank tegen een muur en voeg aan beide kanten bijzettafeltjes toe.
Zet twee comfortabele clubfauteuils tegen de muur van het kleine balkon van uw huis en plaats een gesprekstafel tussen de stoelen.
Hang een schommel aan het plafond van uw kleine veranda. Hangend in de lucht geeft een schommel de illusie van meer ruimte.
Gebruik een vuurplaats als middelpunt. Als u een ronde vuurplaats heeft, plaats dan twee tot vier Adirondack stoelen rond de vuurplaats voor informele diners, late gesprekken en marshmallow roosteren.

Eetkamer voor buiten

Verander je kleine ruimte in een elegante eetkamer voor buiten, perfect om gemakkelijk te entertainen, vooral in de meer gematigde maanden. Voeg een bistrotafel toe met twee tot vier stoelen voor hapjes en cocktails. Als u de ruimte hebt, is een grill ook altijd een goed idee.
Zet er een hoge bartafel met stoelen bij. Met een barkar, klein buffet of zelfs een pottenbak langs een muur of schutting kunt u eten en drinken klaarzetten in plaats van heen en weer het huis in te rennen.

CONTACTEZ-NOUS

Tablesdepiquenique.fr, le spécialiste en France pour les tables de pique-nique et les bancs de jardin solides en bois. Siège principal E-Products France SARL: 7 chemin des Filatiers. 62223 SAINTE CATHERINE, contact: 09 67 47 89 86.