WONEN EN INTERIEUR

TOTAALINRICHTING

By - admin

Tuinmeubel Trends

Denkt u eraan om in de toekomst uw eigen terras te renoveren of te bouwen? U bent niet de enige – de composietterrasindustrie groeit elk jaar met ongeveer 5% en vertoont geen tekenen van vertraging. Amerikaanse gezinnen willen meer buitenruimte om zich te vermaken, buiten te eten, in het zwembad te plonzen en zich gewoon onder te dompelen in de eenvoudige geneugten van de natuur.

Tuinmeubel Trends

Voordat u begint met de bouw van uw eigen droomterras, vraagt u zich waarschijnlijk af: wat zijn de huidige trends op het gebied van terrassen? Welke stijlen, kenmerken en materialen moet ik in mijn terras verwerken? U hebt geluk – we hebben alle beste terrastrends van 2020 op één plek verzameld.

Beste terrassentrends van 2020

Integreer een of alle van deze trends in uw terrasproject. Houd in gedachten dat deze “trends” geen rages zijn – het zijn evoluties van de terrasindustrie die zullen blijven. Laat u inspireren door deze ideeën en bekijk vervolgens online galerijen van moderne terrassen om te zien hoe elke trend kan worden gecombineerd om een absoluut verbluffend terras te creëren dat boordevol persoonlijkheid zit.

1. Onconventionele locaties
Wie zegt dat uw terras zich moet uitstrekken vanuit uw keuken, of langs de achterkant van uw huis moet lopen? Vrijstaande terrassen en terrassen op daken worden steeds populairder nu huiseigenaren de ontwikkeling van vochtbestendige terrassen omarmen en de ruimte benutten die ze hebben om een terras in een schaduwrijk deel van de tuin of naast een waterstructuur te plaatsen.

Ruimtegebrek hoeft niemand ervan te weerhouden een terras te bouwen, en steeds meer mensen met niet-traditionele of smalle tuinen gooien de standaard terrasbouw overboord en bouwen een laagbouw, onderhoudsarm terras waar ze maar willen. Ook de ongebonden terrassen inspireren huiseigenaren om verder te gaan dan de standaard verwachtingen van terrasmeubilair en persoonlijke stukken te kiezen waarmee ze kunnen feesten, spelen, zonnen of gewoon vogels kijken terwijl ze trouw blijven aan hun gevoel voor stijl.

Familie feestje in de achtertuin

2. Overvloedige schaduw op het dek
Meer huiseigenaren pakken de bouw van terrassen aan met schaduw als een topprioriteit, niet als een bijgedachte. In 2019 hebben ze meer opties dan ooit om schaduw voor hun dek te plannen dan de basics zoals staande parasols. Zorgvuldige planning van de schaduw structuren in uw dek verhoogt de hoeveelheid tijd per dag die u buiten kunt doorbrengen zonder oververhit te raken.

9′ Kantelbare Marktparasol & Basis
9′ Schuine Marktparaplu & Basis
Een bijzonder product dat in opkomst is als privacyscherm en zonwering is UV-gestabiliseerd rasterwerk. Het implementeren van rasterwerk schermen als dek plinten langs de kant van het dek dat de buren geconfronteerd wordt steeds gemeenschappelijk, net als het gebruik van rasterwerk in combinatie met pergola’s en tuinhuisjes om wat verlichting van de zon te bieden.

Pergola

Als huiseigenaren besluiten om te werken met een aannemer, kan de aannemer adviseren de beste multi-pronged aanpak om schaduwrijke gebieden op het dek door het opnemen van een combinatie van zonwering, traliewerk, en andere weerbestendige structuren.

Trex meubilair op terras met pergola

3. Afwatering onder het dek
Huiseigenaren die hun ruimte willen maximaliseren en een “buitenkamer” willen creëren waar ze maar kunnen, komen steeds vaker uit bij de onderdekse afwatering als een innovatieve oplossing die hen in staat stelt buitenmeubilair te plaatsen in een schaduwrijke ruimte direct onder hun terras.

Transformeer verhoogde terrassen of balkons op de tweede verdieping in een kwestie van uren door het installeren van een onderdek drainagesysteem dat regen omleidt en voorkomt dat het valt onder het dek. Goed geconstrueerde afwateringssystemen voor onder het dek vergen weinig onderhoud en beschermen de ruimtes eronder tegen alle soorten weer en puin.

Yacht Club 3-delige Adirondackset

De pas opgedroogde ruimte onder een dek dat is uitgerust met een onderdekse afwatering kan worden ingericht met een paar Adirondack stoelen of een diepe zitset om te genieten van een rustig moment weg van de dagelijkse sleur. Zet er een paar plantenbakken of een beeldhouwwerk in om indruk te maken op gasten en uw huis een meerwaarde te geven. Ongeacht of u een grote tuinruimte heeft of slechts een kleine, teakhouten tuinmeubilair is perfect voor uw tuin. Het hout is gemaakt van is sterk en duurzaam. Wanneer u gasten wilt vermaken of gewoon kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht in uw tuin, is een Teak Gartenbänke het perfecte tuinmeubilair voor u.

Rockport Club 3-Delige Diep Zittende Conversatie Set

4. Gewaagde kleuren
Composietterrasdelen zijn elk jaar in meer uitgesproken kleuren en bruin-, grijs- en bruintinten verkrijgbaar. Met een bredere waaier van opties, opteren meer huiseigenaars voor contrasterende two-tone kleurenschema’s voor hun decking en reling om de gewaagde keuzen van commerciële storefronts te weerspiegelen.

Bruintinten en grijstinten zijn nog steeds de populairste kleurkeuzes voor terrassen, maar variaties zoals chilipeper en cappuccino geven ze een run voor het geld. Rijke aardetinten en dieprode klei zijn in 2020 tot hun recht gekomen, samen met gewaagde witte accentranden en lichtere tinten van vlonders om te contrasteren met meer neutrale huizen.

Waar deze trend echt van de grond komt, zijn de terrasmeubelen: hoewel aardetinten en neutralen betrouwbare kleuren zijn, voegen meer terreineigenaars levendige spatten groen, blauw, rood en geel toe als verrukkelijke accenten om de aandacht te trekken en gasten te verrukken.